Om os

Hvad får du?

Hos Omega PC Builds får du en færdigbygget PC, der er klar til at spille. Alle PC'er kommer installeret med de nyeste drivere og Windows 11. Udover det får du ubegrænset vejledning på dine produkter, hvis noget er galt, så kontakt os, og så hjælper vi med en løsning. 

Hvorfor os?

Hos os får du mest for dine penge. Her er det i de fleste tilfælde standard at få 1000GB SSD og Windows 11 på alle computerne. Da Omega PC Builds' PC'er opholder en høj standard angående kvalitet af dele, samleprocessen og testprocessen, hvor vi samtidig holder prisen lavere end konkurrenterne. Skulle du have fundet en PC med lignende dele billigere andetsteds, så send os en mail og så matcher vi det, uden bøvl. Alle vores copmutere er testet og der er ikke sparet på tingene, ved at købe de billigste produkter for at maksimere overskuddet. PC'en kan manuelt blive optimeret til at yde bedre end normalt ved at skrue ned for volt i forhold til standard, hvilket gør den ikke bliver så varm og bedre kan holde boost clocks. På normalt sprog, så kører den hurtigere, larmer mindre og bruger mindre strøm. Dette medvirker til en bedre stabilitet, så man ikke får crashes og blå skærm, og at den ikke bliver for varm.

Hvad vil det sige at PC'en er "optimeret"?

Dette betyder, at vi har været inde og ændre i nogle settings, sådan så din pc yder optimalt. Helt konkret finder vi det sted, hvor netop din PC har det bedst vedrørende, hvor hurtigt din PC kører, og hvor varm den er. Vi sørger for, at den kører både hurtigere og køligere end standard, hvilket også resulterer i en mere stille maskine. 
For dig betyder det bare, at du ikke skal tænke på noget, men bare tænde den og gå i gang med at spille dine yndlingsspil eller surfe rundt på nettet med en stille maskine ved din side.

Hvad står vi for?

Hej, mit navn er Peter, og jeg er den ansvarlige bag Omega PC Builds. Jeg har over et årtis erfaring med at samle og optimere computere. Samtidig har jeg erfaring med at problemsøge, for at hjælpe kunder som dig. Hvis du kommer i tanke om nogen spørgsmål, så er du mere end velkomen til at sende en mail til os, og så vender vi tilbage hurtigst muligt. Jeg håber du kontakter os i god tone med et fyldestgørende spørgsmål, så vikan give dig det bedste mulige svar.

Kontakt os

Mangler du svar på dine spørgsmål? Her er du velkommen til at kontakte os på mail. Vi sidder klar til at hjælpe dig!

Kontaktformular